Je
Eigen
Droom
Tuin

GEZIEN BIJ EIGEN HUIS & TUIN!

Fiberon Symmetry planken

De Symmetry-collectie terrasplanken zijn luxueuze composiet terrasplanken, in combinatie met bewezen duurzaamheid en prestaties.

De onopvallende glans en unieke microtextuur zorgen voor een mooie matte afwerking die je vaker ziet bij exotisch hardhout. Gevarieerde nerfstructuren versterken de uitstraling en het gevoel. Deze zijn aan beide zijden aangebracht, zodat zowel de boven- als de onderkant prachtig afgewerkt en bruikbaar is.

Bekend van

EHT-Logo-Kleur-RGB

Tuintips:

TEGELS ZIJN
SFEERBEPALEND!

TUINTEGELS BEPALEN IN GROTE MATE DE SFEER VAN JOUW TUIN EN TERRAS!

In het Terras & Trends programma vind je een uitgebreid aanbod aan keramische tuintegels, betontegels en natuursteen tegels. Maar welke tegel past er bij jouw tuin of terras? 

De tegel bepaalt in grote mate de sfeer van een tuin. Als we de actualiteit in de gaten houden, weten we dat er meer focus moet komen op groen. Toch is een tegel onmisbaar om een stabiel en mooi terras te realiseren. 

Betontegels zijn degelijke tuintegels met verschillende kenmerken. Zo zijn veel tegels krasvrij en relatief makkelijk te onderhouden. Wil je de tegel echt mooi houden en heb je hierover tips nodig? Neem contact op met een Terras & Trends vakspecialist bij jou in de buurt. 

Keramische tuintegels zijn elegant en stralen klasse uit. De prijs is over het algemeen iets hoger dan bij betontegels, maar dit verdient zich terug in kwaliteit en uitstraling. Inmiddels is de ontwikkeling van de keramische tuintegel zover, dat je prima voor een keramische tegel kan kiezen, maar de verwerkingsvoordelen hebt van een betontegel. Dit komt omdat de keramische tegel als het ware wordt vastgelijmd aan een betontegel en dus verwerkt kan worden als een betontegel. Ook doen de 3 centimeter dikke keramische tegels hun intreding. 

Er is dus een enorm aanbod en we begrijpen dat het lastig kiezen is. Onze vakspecialisten helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste tegel!

Terras & Trends

Vakspecialist

Hulp nodig bij het aanleggen of tuinmaterialen bij jou in de buurt uitzoeken? Bekijk welke Terras en Trends vakspecialist er bij jou in de buurt zit:

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief