BETONBIELZEN

Multifunctioneel, praktisch en milieuvriendelijk dat is de Betonbiels ten voeten uit. Betonbielzen winnen het dan ook op alle fronten van de zware houten biels. Je kunt eindeloos variëren met de betonbiels en rotten doet beton uiteraard niet.

Zoeken

Prijs

Afmetingen

Kleur

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

BETON BIELZEN

MULTIFUNCTIONEEL, PRAKTISCH EN MILIEUVRIENDELIJK DAT IS DE BETONBIELS TEN VOETEN UIT.

De Betonbielzen zijn goed te stapelen en ook verlijmen is een mogelijkheid. Dankzij betonbielzen kun je verder ook als het ware eigen gemaakte bloembakken en randafscheidingen creëren. De hoogteverschillen die daardoor in je tuin ontstaan zijn adembenemend.
Door het gebruik van de betonbiels ontstaat er variatie in je tuin en in combinatie met siergrind of de juiste afstelling van In-Lite buitenverlichting keert de sfeer terug in jouw tuin. Tot slot resulteert het gebruik van de betonbiels in vele mogelijkheden op het gebied van flora en komt je tuin als het ware tot leven!
Voor alle toepassingsmogelijkheden en op maat gemaakt advies over de betonbiels kun je contact opnemen met een Terras & Trends vakspecialist uit jouw regio!

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Levertijden

#terrasentrends

In verband met de huidige coronasituatie kan het zijn dat meerdere materialen een langere levertijd hebben. Wij adviseren je om eerst met ons contact op te nemen voor de beschikbaarheid alvorens je een bestelling plaats.