BLOEMBAKKEN EN POTTERIE

Dankzij de bloembakken en potterie kun je eindeloos bloemstukken creëren, innoveren en variëren!  Wij hebben de beschikking over ontelbaar veel soorten en maten. Alle bloempotten creëren stuk voor stuk een verbluffende uitstraling met de daarbij horende bloemen. 

Zoeken

Prijs

Afmetingen

Kleur

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

BLOEMBAKKEN

FLEUR JE TUIN OP MET BLOEMBAKKEN EN POTTERIE.

De verschillende bloempotten worden hieronder nader toegelicht.

TERRAS & TRENDS COLLECTIE

De Terras & Trends bloembakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren namelijk: poedercoat antraciet, poedercoat taupe, poedercoat wit en corten.  De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en uiterst geschikt voor de decoratie van eetgelegenheden, kantoorruimtes en hotelruimtes. De cortenstaal uitvoering is milieuvriendelijk, qua sterkte vergelijkbaar met RVS en het hoeft niet behandeld te worden. De drie poedercoat kleuren zijn dankzij de neutrale uitstraling geschikt voor elke tuinsoort.  De poedercoat variant is verder bestand tegen alle (zware) weersomstandigheden.

EXCLUSIVE POTTERIE

De exclusive potterie bestaande uit de breeze rond, unique, empire rond, static en static rond laten uw tuin weer stralen!  Dankzij de grote keuzen tussen vormen en maten komt je tuin als het ware tot leven en keren de vogels terug in je tuin. De exclusive potterie is zeer licht van gewicht en dragen dankzij het uniek productieproces een hoogwaardige kwaliteit met zich mee.  De rustgevende en sterke bloempotten zijn verkrijgbaar in drie kleuren: green rust, rust en black. Tot slot zorgt de volledige weersbestendigheid ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken.

PLANTENBAKKEN POLYESTER

Ben je op zoek naar opvulling voor je tuin met moderne invloeden? Dan zijn de polyester plantenbakken precies wat jij zoekt! De polyester plantenbakken zijn verkrijgbaar in vier verschillende vormen namelijk: rond, vierkant, ovaal en schaalvormig en allen in de kleur zwart. Dankzij deze zwarte neutrale kleur zijn de polyester plantenbakken in elke tuin toepasbaar. Door middel van het productiemateriaal polyester zijn de plantenbakken gemakkelijk verplaatsbaar (licht van gewicht), onderhoudsvriendelijk en vorstbestendig.
 
Dankzij de bloembakken en potterie ontstaat er als het ware een regenboog in je tuin! Voor verder informatie en adviezen kun je contact met ons opnemen.

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

19 dec t/m 4 jan geen levering mogelijk!

#terrasentrends

In verband met de feestdagen worden van 19 december t/m 4 januari er geen bestellingen verwerkt!!