Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Klinkers beton

Vind jouw verkooppunt

Ben je op zoek naar een klinker met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding? Dan adviseren wij je om de betonklinker categorie nader te bekijken. Voor deze relatief goedkope prijs krijg je veel terug. Zo zijn de betonklinkers geschikt als oprit, terras of voor in je tuin.

Moderne uitstraling met een onderhouds­vriendelijke tegel!

Tremico

De Tremico Betonklinkers zijn populair vanwege de degelijke opritten die je ermee creëert. Zo zijn de Tremico Betonklinkers zwaar belastbaar en beschikken ze ook over footcomfort.

Cobblestones

De Maas & Waal Cobblestones van Morssinkhof Groep zijn geproduceerd volgens een uniek productieproces. Het gebruik van hoog aangeschreven natuurlijke elementen en natuurechte granulaten creëren een betonklinker die met de jaren mooier wordt. Tot slot zijn ook de Cobblestones zwaar belastbaar.

Tambour

De Tambour klinkers zijn dankzij het verouderde effect ideaal geschikt voor authentieke tuinen en opritten. Doordat de Tambour klinkers in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar zijn, kun je altijd wel een passende klinker vinden. Behalve zwaar belastbaar en een fluwelen laag, zijn de Tambour klinkers ook maatvast.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor verdere informatie en adviezen over de betonklinkers.

120 resultaten