Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Lijmen en kitten

Vind jouw verkooppunt

Dankzij de verschillende lijmen en kitten ben je verzekerd dat het materiaal in de tuin niet loslaat! De drie belangrijkste kenmerken zijn duurzaam, gebruiks­vriendelijk en sterk. Elke lijmsoort van Varistone heeft zijn eigen kenmerken deze worden hieronder beschreven.

Multitack

De multitack lijm van Varistone is geschikt voor het verlijmen van elke materiaalsoort behalve PE en PP. De multitack lijm is uiterst multifunctioneel en geschikt voor alle houtsoorten, EPDM, zink, koper, lood, steen, spiegels,metalen, kunststoffen, beton, natuursteen en polystyreen. Dankzij deze veelzijdigheid worden alle lijmsoorten in één klap vervangen.

Sealtack

Deze hoogwaardige polymeer afdichtingskit kan toegepast worden op alle ondergronden. Na uitharding is de Sealtack van Varistone bestendig tegen alle lakken en verfsoorten. Verder is vooraf testen aanbevolen.

Pu Fix (ECO)

De PU Fix ECO van Varistone is een ijzersterke en snel drogende lijm speciaal ontwikkeld voor veel steensoorten zoals natuursteen, betonsteen, keramische tuintegels en gipsblokken. De Varistone PU Fix ECO is verder bestand tegen water, zuren en bijtende oplossingen.

Dankzij de verschillende lijmen en kitten van Varistone laten uw tegels niet meer los! Voor verdere informatie kun je contact met ons opnemen.

57 resultaten