Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Muur en stapel­elementen

Vind jouw verkooppunt

Voor het aanbrengen van reliëf en optische dieptewerking zijn muur-en stapel­elementen onmisbaar. Dankzij de toepassing van muur-en stapel­elementen lijkt je tuin een stuk groter.

Verhogingen maken in je tuin!

Hieronder worden een aantal muur- en stap­elementen nader toegelicht.

Promo Wall

De Promo Wall van Red Sun is uniek in verschillende opzichten. Zo beschikt dit stapel­element over veel verschillende kleuren en zorgt de ruwe uitstraling voor een adembenemende sfeer in uw tuin. Voor het creëren van hoogteverschillen in uw nu al prachtige tuin is de Promo Wall uiterst geschikt.

Granuwall

De robuuste maar toch charmante Granuwall muur­elementen staan bekend om het feit dat ze de meest verbluffende muurtjes en tuinafscheidingen vormen. Een ander bijkomend voordeel is dat de Granuwall makkelijk te leggen is. Zowel kleven als metselen is een mogelijkheid bij de Granuwall muur­elementen.

Stackton

Dankzij de toepassing van het Stackton muursysteem kan er op een gemakkelijke manier duurzame grondkeringen met een hoge kwaliteit gerealiseerd worden. De Stackton is dankzij de keuze tussen een verankeringsblok en een counterblok multifunctioneel te noemen. Zo doet de mogelijkheid tot het bouwen van vrijstaande muren zich ook voort. Bij muurtjes tot en met 140 centimeter is de Stackton verder zonder verbindingsmiddelen te leggen, dus er komt geen lijm, mortel of siliconen aan te pas. Tot slot zijn de Stackton muur­elementen verkrijgbaar in diverse kleuren.

Voor het bouwen van muurtjes en het creëren van hoogteverschillen in uw tuin bent u hier aan het juiste adres! Voor verdere adviezen over de toepassingsmogelijkheden en het eindeloos variëren kunt u contact met ons opnemen.