Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Onderhoudsmiddelen

Vind jouw verkooppunt

Dankzij de verschillende onderhoudsmiddelen van WS beschikken je tegels over een verbeterde beschermlaag en stralen ze weer als vanouds!

Voor een goed onderhoud van je terras

Hieronder worden de verschillende WS producten nader toegelicht.

WS Advance

Deze vloerreiniger is perfect geschikt voor de verbeterde hechting tussen polymeerwassen.

WS Seal Protect

De WS Seal Protect is ideaal geschikt voor het onderhoud van uw natuursteen tegels. Dit onderhoudsmiddel beschermd tegels tegen vuil en de verschillende weersomstandigheden. WS Seal Protect is geschikt voor natuursteen, hout, cement en andere waterbestendige oppervlakten.

WS Imperial Black

De WS Imperial Black is eveneens bestand tegen vuil en de (slechte) weersomstandigheden. De WS Imperial Black is verder geschikt voor het onderhoud van natuursteen tegels.

WS Green Clean

Dankzij de toepassing van WS Green Clean maken algen en mos geen schijn van kans meer. Door middel van de achtergelaten residu keert groene aanslag niet snel terug. De WS Green Clean is geschikt voor het onderhoud van keramische tuintegels, natuursteen tegel en betontegels.

WS Kalkuitbloei Verwijderaar

De naam zegt het al, dankzij het toepassen van dit onderhoudsmiddel is de kalkuitbloei binnen mum van tijd verdwenen. Dit onderhoudsmiddel kan op alle betonoppervlakken zoals betontegels toegepast worden.
Deze onderhoudsmiddelen zorgen ervoor dat keramische tuintegels, betontegels en natuursteen tegels in excellente conditie verkeren.

Voor verdere gebruiksadviezen kun je contact met ons opnemen.

21 resultaten