Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Opsluitbanden

Vind jouw verkooppunt

Ben je op zoek naar opsluitbanden met werkelijk waar alleen maar voordelen? Dan is dit precies wat je zoekt! Onze betonnen opsluitbanden zijn namelijk dankzij het productieproces slijtvast, onderhouds­vriendelijk, milieu­vriendelijk en beschikken over een hoogwaardige kwaliteit.

Onmisbare opsluitbanden voor ieder project

Dankzij de neutrale kleur in combinatie met de gladde bovenkant ontstaat er een opsluitband die voor elke tuin een aanwinst is. De opsluitbanden zijn verder uiterst geschikt om hoogteverschillen in je tuin op te vullen of juist te creëren, zo ontstaat er enig reliëf in je tuin. Een andere functie van de opsluitbanden is dat er geen verzakking aan de zijkanten van de pas aangelegde tuin kan ontstaan. Dankzij de opsluitbanden voorkom je dat er water op je bestrating blijft liggen en gaan de tegels dus automatisch langer mee.

Opsluitbanden zijn geschikt voor iedere tegel, maar het mooiste effect ontstaat in combinatie met natuursteen tegels. Kortom, dankzij de toepassing van opsluitbanden gaat je tuin of terras weer stralen! Voor verder op maat gemaakt advies kun je contact met ons opnemen.

45 resultaten