Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Overkappingen en Buitenverblijven

Vind jouw verkooppunt

Buitenverblijven en overkappingen geven jouw tuin karakter en bieden comfort om ongeacht het weer optimaal te kunnen genieten van jouw tuin. Het is de ideale plek om te loungen of gezellig te dineren. Steeds vaker worden ze ook gebruikt als werkplek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en je bepaalt zelf hoe dicht of open ze voor jou moeten zijn. Met eenvoudige product configurators stel je eenvoudig en snel jouw verblijf of overkapping samen.

Wil je eerst inspiratie over de verschillende mogelijkheden? Blader dan vooral even door onze catalogus hieronder.

 • Woodpro

  Woodpro ontwerpt en produceert blokhutten, garages, priëlen en vakantiehuizen. Woodpro biedt een breed scala aan ontwerpen en maten en we hebben de flexibiliteit om aan uw individuele behoeften te voldoen.

  Start met samenstellen

  Woodpro
 • Lugarde

  Al meer dan 40 jaar ontwerpt en produceert Lugarde hoogwaardige houten tuinhuizen, blokhutten, veranda’s, carports, garages, priëlen en recreatiewoningen – ook op maat.

  Start met samenstellen

  Lugarde
 • Hillhout

  Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een grote tuin voor nodig. Benut je tuin optimaal met een overkapping van hillhout en beleef elk seizoen volop!

  Start met samenstellen

  Hillhout
 • Trendhout

  Trendhout is een leverancier van onder andere kapschuren, buitenverblijven, ramen en deuren tot glazen schuifwanden en constructiehout.

  Start met samenstellen

  Trendhout
 • Aluxe

  Aluxe is een hoogwaardige leverancier van aluminium overkappingen. Onderhouds­vriendelijk, duurzaam en makkelijk in gebruik. Je vindt de overkappingen in hoofdstuk 1 van onderstaande catalogus.

  Bekijk in de catalogus

  Aluxe