Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Schanskorven

Vind jouw verkooppunt

Wilt u diversiteit in uw tuin creëren? Dan zijn de schanskorven echt iets voor u! De schanskorven dienen namelijk als muur, afscheiding en gevelbekleding. De schanskorven geven uw tuin een exclusieve uitstraling.

Een mooie combinatie met onze sierstenen

De schanskorven kunnen gevuld worden met de sierstenen uit ons assortiment. Doordat wij de beschikking hebben over een legio aan sierstenen kun je eindeloos variëren. Heb je een tuin met grijstinten dan kan er gekozen worden voor de alpenstenen. Voor een tuin met zandkleur invloeden kun je kiezen voor de ardennersplit geel. Een andere functioneel aspect van de schanskorven is de wind en geluidsdichte muur die er ontstaat. Tot slot hoef je na de plaatsing geen zorgen meer te maken, want de schanskorven zijn onderhouds­vriendelijk en duurzaam.

Kortom de schanskorven zijn onderhouds­vriendelijk, duurzaam, geschikt voor elke tuinsoort en multifunctioneel. Wat wil je nog meer? Voor verdere adviezen over de combinatie tussen het vul­materiaal en je tuin kun je contact met ons opnemen.

3 resultaten