Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Siersteen en Siergrind

Vind jouw verkooppunt

Je geeft je tuin een extra krachtige uitstraling met ons uitgebreide assortiment aan sierstenen en siergrind. Daarnaast vind je een ruim assortiment aan rotsen en brokken. Je bepaalt zelf hoe grof je de elementen in je tuin wilt hebben. Naast het feit dat deze producten erg decoratief zijn, is het ook zeer geschikt om hoogteverschillen te creëren en voor opvulling. Bovendien stel je met onze rotsen en brokken je eigen schanskorven samen.

Functioneel en decoratief

De toepassing rotsen, brokken en siergrind brengen een aantal voordelen met zich mee namelijk:

Stijlvolle toepassing

Dankzij de toepassing van siersteen en siergrind ontstaat er een stijlvolle en sfeervolle tuin. Of je nu een authentieke, moderne of rustgevende tuin aanlegt ons siersteen en siergrind is geschikt voor elke tuinsoort.

Onderhouds­vriendelijk

Vooral bij grind wordt er weinig onderhoud vereist. Na het aanleggen van grind hoeft je alleen maar af en toe te harken.

Drainerend

Doordat er enige ruimte tussen het siergrind en de sierstenen is, laat het gemakkelijk water door. Hierdoor ontstaan er geen grote plassen, het water trekt gemakkelijk de grond in.

Groot assortiment

Bij ons zijn de sierstenen en grindsoorten oneindig. Omdat de sierstenen in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn zit er altijd wel een siersteen/grindsoort tussen die bij uw tuin en totaalplaatje past.
Voor verdere informatie over sierstenen en siergrind kun je contact met ons of een vakspecialist opnemen.