Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Tuinhuizen en Blokhutten

Vind jouw verkooppunt

Steeds meer mensen kiezen voor een overkapping of buitenverblijf in hun tuin. In onderstaande catalogus vind je het aanbod aan overkappingen en buitenverblijven. Door de beperkte aanvoer van het hout, kunnen de prijzen gedurende het jaar fluctureren. Neem voor actuele prijzen contact met ons op!

Aluxe

Aluxe is een hoogwaardige leverancier van aluminium overkappingen. Onderhouds­vriendelijk, duurzaam en makkelijk in gebruik. Je vindt de overkappingen in hoofdstuk 1 van onderstaande catalogus.

Hillhout

Er zijn veel vragen die je kunt stellen als je op zoek gaat naar een buitenverblijf. Met de Hillhout-configurator kun je zelf een 3D-ontwerp maken van jouw droomverblijf. Ga hier naar de configurator van Hillhout!

Trendhout

Trendhout is een leverancier van onder andere overkappingen, veranda's, kapschuren en tuinhuizen van Douglashout. Je vindt de producten van Trendhout in hoofdstuk 2. Stel uw eigen buitenverblijf samen!

Lugarde

De overkappingen van Lugarde vind je in hoofdstuk 3 in onderstaande catalogus. Met de configutor van Lugarde stel je in een handomdraai je eigen droomoverkapping samen. Ga hier naar de configurator!

Woodpro

Woodpro staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De mogelijkheden zijn iets beperkter, maar de prijs des interessanter! Je vindt de producten in hoofdstuk 4. Ga hier naar de configurator van Woodpro!