Mijn favorieten

Ruim 60 dealerpunten in NL Levering door heel Nederland Jouw tuin onder een dak

Tuininrichting en Overige

Vind jouw verkooppunt

In de categorie tuininrichting en overige vind je een enorm aanbod aan accessoires en materialen om je tuin helemaal af te maken! Van in-lite tuinverlichting tot kunstgras en van voegmiddelen tot aan schanskorven!

Van tuinverlichting tot kunstgras!

Ben je op zoek naar producten waarmee je nog meer sfeer kunt aanbrengen in jouw tuin? Dan ben je bij deze categorie precies op de juiste plek! Wij beschikken over de volgende sfeer­elementen:

in-lite buitenverlichting
Dankzij de buitenverlichting van In-Lite kun je tot laat in de avond samen met familie en vrienden genieten van je tuin. Dankzij de buitenverlichting kun je zelf bepalen waarop de focus gelegd wordt.

Oudhollandse accessoires
De verschillende oudhollandse zit­elementen zijn uiterst functioneel en overal voor te gebruiken.

Bloembakken en potterie
Je kunt de tuin nu nog meer opfleuren door het gebruik van de bloembakken en potterie. De bloembakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, er zit ongetwijfeld wel een bijpassende modieuze bloembak voor je tussen. Dankzij het gebruiken van de bloembakken kun je prachtige kleuren aanbrengen in je tuin en zo een verbluffende bloementuin creëren.

Schanskorven
Dankzij het gebruik van schanskorven creëer je een karakteristieke scheidingswand. Je kunt zelf bepalen met welk siergrind je deze schanskorven vult. Hiervoor verwijzen wij je door naar de siersteen en siergrind categorie.

Vijverfolie
De basis van een prachtige vijver begint bij de fundering en de toepassing van EPDM Vijverfolie. Hiermee kunt u een prachtige vijver creëren waarin eveneens prachtige vissen zwemmen.