COMPOSIETSYSTEMEN

De Fiberon terrasplanken brengen een legio aan voordelen met zich mee. Zo krijg je in tegenstelling tot gewoon houten planken geen splinters meer. Verder zijn de Fiberon terrasplanken dankzij de composiet deklaag van uiterst hoge kwaliteit. 

Zoeken

Prijs

Afmetingen

Kleur

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

COMPOSIET SYSTEMEN

DE UITSTRALING VAN HOUT, DE VOORDELEN VAN COMPOSIET!

De composiet terrasplanken en schuttingen brengen een legio aan voordelen met zich mee. Zo krijg je in tegenstelling tot gewoon houten planken geen splinters meer. Verder zijn de composiet terrasplanken dankzij de composiet deklaag van uiterst hoge kwaliteit. De composiet terrasplanken laten zich gemakkelijk verwerken, zo kunnen de terrasplanken net als regulier hout gezaagd worden. Dankzij het grote assortiment aan verbluffende kleuren en varianten kun je eindeloos variëren en innoveren. Tot slot zijn de composiet terrasplanken onderhoudsvriendelijke en duurzaam van aard. Intensief onderhoud behoort hierdoor tot de verleden tijd.
Dankzij de aanbreng van terrasplanken en schuttingen van composiet ontstaat er een positieve transformatie in je tuin. Je kunt altijd contact met ons opnemen, wij adviseren je graag.

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021