Één met je tuin: de nieuwe SWAY serie van in-lite

Zoals iedere tuineigenaar ben je vast trots op je tuin. Je hebt er heel wat uurtjes in gestoken en het resultaat mag er zeker wezen. Je hebt zelfs aan de allerkleinste details gedacht. Met als eindstand een relaxte plek waar jij ongestoord kunt doen wat jij het liefste doet. Overdag komt de tuin absoluut tot zijn recht. Maar op het moment dat het zonlicht omgewisseld wordt voor maanlicht, is het toch echt te donker. En daarom is tuinverlichting onmisbaar. Verlichting is niet alleen een letterlijke eyeopener in het donker. Verlichting biedt sfeer, veiligheid en is ontzettend functioneel.

Beleef de magie van de nieuwe SWAY

Sfeervol én functioneel

Inmiddels heb je de conclusie al getrokken: licht is ’s avonds onmisbaar om optimaal te genieten in de tuin. Maar zijn er dan attributen die zowel functioneel als sfeervol zijn? Als het aan in-lite ligt wel.

Magie, sfeer en authenticiteit. Dat zijn slechts een paar begrippen die in-lite omschrijven. in-lite staat bekend om haar innovatieve lichtcreaties, die miljoenen tuinen in Nederland laten schitteren. Met een uitgebreid assortiment aan verlichting, is er voor elke tuin een passende oplossing. Een oplossing waar niet alleen jouw tuin blij mee is, maar ook jij.

Uitgelicht: de nieuwe SWAY-serie

Van grondspots tot hanglampen en staande constructies. inl-lite has it all. Maar de nieuwe SWAY-serie is een echte parel in ons assortiment. Stel je eens voor: je wilt verlichting in je tuin verwerken, maar wilt dit zo natuurlijk mogelijk doen. Oké, een hanglamp bij de eettafel moet kunnen. Maar je bent op zoek naar een knusse sfeer, met licht dat moeiteloos overvloeit in jouw prachtige bloemen. Een lamp die voldoende licht biedt, maart tegelijkertijd een verlengstuk is van de mooie bloesems. Dát is de SWAY-lamp.

Één met de tuin

De nieuwe SWAY-lampen zijn ontwikkeld vanuit de filosofie dat een lamp niet altijd hoeft op te vallen. Een lamp die één wordt met jouw tuin. Het is een sierlijk model, tot in de puntjes afgewerkt. Natuurlijke vormen hebben de basis gelegd voor dit unieke design. De zachte rondingen van de SWAY-lamp en de rondom schijnende lichtuittrede zorgen voor een knusse look en feel. Het minimalistische ontwerp is wat deze serie bijzonder maakt.

De SWAY-serie bevat twee soorten lampen: de SWAY en de SWAY LOW.

De SWAY-lamp

De SWAY-lamp is de hoogste lamp uit het assortiment. Gepaard met een staand armatuur van 100 cm hoog, is deze veelzijdig in gebruik. Door de hoogte laat deze lamp zich goed plaatsen bij hoge planten. Heb je bijvoorbeeld een mooie struik van pampasgras in de tuin? Zet deze in het zonnetje met de SWAY-lamp. Kleurrijke bosjes en bloemen kunnen ook absoluut met deze lamp worden verlicht. Door de unieke vorm van de SWAY-lamp heb je een 360° lichteffect.

De SWAY LOW

In tegenstelling tot bovenstaande uitvoering, is de SWAY LOW een iets lagere lamp. Met een hoogte van 60 cm laat deze lamp zich gemakkelijker ‘verstoppen’. Ideaal om tussen de planten te plaatsen en om de natuur in volle glorie te tentoonstellen. Ook deze lamp heeft een 360° lichteffect.

Beide lampen zijn verkrijgbaar in twee kleuren: black en pearl gray.

Volledige harmonie met de natuur

Het diffuse 360° licht in combinatie met een minimalistisch design, zorgen ervoor dat deze lamp volledig opgaat in jouw tuin. Gebruik de SWAY en de SWAY LOW in combinatie met elkaar en speel zo met de hoogte. Ben je al onder de indruk? Dan zal dit je gegarandeerd omverblazen: het armatuur van de SWAY serie is ontwikkeld om met de wind mee te golven. Dit zorgt voor een bijzonder schaduwspel. Een doordacht detail, dat voor een klein beetje magie zorgt. Laat je dus vooral ook meevoeren met de magische golven.

Beleef de magie zelf!

Wil je ook de magie van in-lite beleven in jouw tuin? Onze dealers maken graag een lichtplan voor je!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

gerelateerde producten