ERFAFSCHEIDINGEN

Voor veel mensen is privacy een absolute must. Schuttingen en andere erfafscheidingen zorgen voor deze privacy. Hekwerken, schermen en schuttingen zijn in diverse soorten leverbaar. Wij adviseren je graag welke soort erfafscheiding geschikt is voor je tuin. 

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

ERFAFSCHEIDINGEN

ERFAFSCHEIDINGEN ZORGEN VOOR PRIVACY IN JE TUIN.

Evenals de Schermen van Hillhout creëren de Schermen van Woodvision een adembenemende sfeer in je tuin! De rustgevende en tegelijkertijd sfeervolle tuinschermen zorgen ervoor dat je droomtuin realiteit wordt.
Van hardhouten plankenscherm tot grenenschermen en schanskorven wij hebben het allemaal! Een groot voordeel van dit scala aan producten is dat er voor iedereen wel iets bij zit. 
Kortom ben je op zoek naar een prachtig scherm van Woodvision waarmee je jouw tuin helemaal af maakt? Dan is dit precies wat je zoekt!
 
Dankzij de schermen van Hillhout kun je de perfecte tuinafscheidingen creëren. Deze moderne en rustieke tuinafscheidingen zorgen voor een sfeervol eindresultaat in uw tuin. 
Wij hebben de beschikking over een groot assortiment aan Schermen van Hillhout. Ben je op zoek naar een lang en dun scherm? Dan adviseren wij het basisscherm excellent horizontaal. Voor de verticale schermen raden wij het jumbo scherm verticaal aan. 
 
Behalve schermen bieden wij je ook de mogelijkheid om klimrekken voor bijvoorbeeld een klimop aan te schaffen. Ook verkopen wij countryhekken, deze zorgen ervoor dat uw kinderen en/of huisdieren niet weglopen. 
 
De schermen van Hillhout zijn multifunctioneel van aard en passen bij elke tuin, dus ook bij die van jou! Voor verder op maat gemaakt advies kunt u contact met ons opnemen. 

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Levertijden

#terrasentrends

In verband met de huidige coronasituatie kan het zijn dat meerdere materialen een langere levertijd hebben. Wij adviseren je om eerst met ons contact op te nemen voor de beschikbaarheid alvorens je een bestelling plaats.