IN-LITE BUITENVERLICHTING

Heerlijk genieten van je tuin! Dit vinden wij belangrijk. Buitenverlichting van in-lite zorgt voor een sfeervolle aanblik van je tuin en terras. Met de 12 volt led verlichting bepaal je heel gemakkelijk welk tuinelement je in de spotlights wilt hebben. 

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

IN-LITE BUITENVERLICHTING

VOOR EEN SPROOKJESACHTIG EFFECT!

Het voordeel van de grondspots is dat deze te verwerken zijn in betontegels. Zo krijgen je bomen, beelden en tuinmeubelen een adembenemend effect. De staande lampen van in-lite zijn uitstekend geschikt voor het uitlichten van borders of andere planten. Een aantal staande lampen hebben een verstelbare lichtbron zodat je nog meer kunt spelen met het licht.
 
 
Heerlijk genieten in je prieel of terras met overkapping? Gebruik de wandlampen en creëer een warme en romantische setting. Wandlampen van in-lite zijn ook uitermate geschikt voor schuttingen.
 
In-lite kent een kwalitatief Nederlands design! Deze expert op het gebied van buitenverlichting geeft vijf jaar garantie op haar producten. De armaturen zijn voorzien van lichtbronnen met een enorm laag energieverbruik. Deze buitenverlichting werkt op laagspanning en je hebt de mogelijkheid om volop te combineren.
 
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij adviseren graag hoe je door middel van buitenverlichting meer sfeer kunt creëren in jouw tuin!

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

19 dec t/m 4 jan geen levering mogelijk!

#terrasentrends

In verband met de feestdagen worden van 19 december t/m 4 januari er geen bestellingen verwerkt!!