KANTOPSLUITINGEN

Ben je op zoek naar elementen waarmee je jouw grindpad, tuin of terras wil afwerken? Dan zijn onze kantopsluitingen precies datgene wat je zoekt! Nadat de kantopsluitingen zijn geplaatst kun je trots jouw tuin aan familie en vrienden tonen.

Zoeken

Prijs

Afmetingen

Kleur

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

CORTENSTAAL & COLMET

TRENDY OPSLUITBANDEN

De Cortenstaal kantopsluitingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit komt door het staal wat tot stand is gekomen tijden het productieproces. Dankzij ditzelfde productieproces ontstaat er een onderhoudsvriendelijke laag. Het materiaal bestaat uit koper, silicium, nikkel en chroom. Een ander kenmerk is dat de cortenstaal kantopsluiting generaties lang meegaat met een lange kleurechtheid. Tot slot dankt cortenstaal zijn succes aan twee belangrijke elementen namelijk de verhoogde weerstand tegen omgevingsfactoren en de treksterkte.
 
Dus ben je op zoek naar de perfecte kantopsluiting die geschikt is voor alle weersomstandigheden, onderhoudsvrij en over een lange levensduur beschikt? Dan zijn de cortenstaal kantopsluitingen precies datgene wat je zoekt!

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021