Categorieën

Kantopsluitingen

Kantopsluitingen

Kantopsluitingen

 

Bent u op zoek naar elementen waarmee u uw grindpad, tuin of terras wil afwerken? Dan zijn onze kantopsluitingen precies datgene wat u zoekt! Nadat de kantopsluitingen zijn geplaatst kunt u trots uw tuin aan familie en vrienden tonen.

Wij hebben de beschikking over veel verschillende kantopsluitingen namelijk: betonbielzen, opsluitbanden, cortenstaal kantopsluiting, kunststof kantopsluiting en palissaden. De toepassing van kantopsluitingen brengen de volgende pluspunten mee:

 • Plaatsing
  De kantopsluitingen zijn gemakkelijk te plaatsen. Hierdoor kunt u dus nog sneller van uw tuin en terras genieten.
 • Geen roest
  Het voordeel van de cortenstaal kantopsluiting is dat het niet doorroest. Hierdoor gaan steeds meer mensen het nut inzien van de cortenstaal kantopsluiting.
 • Milieubewust
  Wanneer uw keuze valt op de kunststof kantopsluiting ben u gegarandeerd milieubewust bezig. De kunststof kantopsluiting is namelijk 100% gerecycled.
 • Geschikt voor elke tuinsoort!
  Dankzij het decoratieve effect en het uitgebreide assortiment zijn de kantopsluitingen geschikt voor elke tuinsoort. Van sfeervolle en moderne tuinen tot rustgevende en authentieke tuinen.
 • Multifunctioneel
  Doordat u de kantopsluitingen kan gebruiken voor vrijwel elke vorm van terras- en tuin afwerking zijn de kantopsluitingen uiterst multifunctioneel.

Dankzij onze kantopsluitingen ontstaat er een nog mooie eindresultaat van uw tuin en wordt uw droomtuin realiteit.

Voor verdere informatie kom gerust langs, ons personeel staat u graag te woord.


 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.