Categorieën

Col-met kantopsluiting / Cortenstaal kantopsluiting

Col-met kantopsluiting / Cortenstaal kantopsluiting
Weergave
Sorteren op

Col-met kantopsluiting / Cortenstaal kantopsluiting

Cortenstaal kantopsluiting is de definitie van multifunctionaliteit. Zo kan de cortenstaal kantopsluiting gebruikt worden voor de finishing touch van onder andere uw pad, border, gazon of bloemperk. Er zijn twee varianten cortenstaal kantopsluiting namelijk de vlakke en de gezette variant. Beide varianten zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (bruin, ongecoat en verzinkt)

De Cortenstaal kantopsluitingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit komt door het staal wat tot stand is gekomen tijden het productieproces. Dankzij ditzelfde productieproces ontstaat er een onderhoudsvriendelijke laag. Het materiaal bestaat uit koper, silicium, nikkel en chroom. Een ander kenmerk is dat de cortenstaal kantopsluiting generaties lang meegaat met een lange kleurechtheid. Tot slot dankt cortenstaal zijn succes aan twee belangrijke elementen namelijk de verhoogde weerstand tegen omgevingsfactoren en de treksterkte.

Dus bent u op zoek naar de perfecte kantopsluiting die geschikt is voor alle weersomstandigheden, onderhoudsvrij en over een lange levensduur beschikt? Dan zijn de cortenstaal kantopsluitingen precies datgene wat u zoekt!

Voor verdere vragen over de verschillende toepassingsmogelijkheden in combinatie met uw tuinsoort kunt u contact met ons opnemen.

Kleur
Afmeting


Prijs

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.