Categorieën

Opsluitbanden

Opsluitbanden
Weergave
Sorteren op

Opsluitbanden

Bent u op zoek naar opsluitbanden met werkelijk waar alleen maar voordelen? Dan is dit precies wat u zoekt! Onze betonnen opsluitbanden zijn namelijk dankzij het productieproces slijtvast, onderhoudsvriendelijk, milieuvriendelijk en beschikken over een hoogwaardige kwaliteit.

Dankzij de neutrale kleur in combinatie met de gladde bovenkant ontstaat er een opsluitband die voor elke tuin een aanwinst is. De opsluitbanden zijn verder uiterst geschikt om hoogteverschillen in uw tuin op te vullen of juist te creëren, zo ontstaat er enig reliëf in uw tuin. Een andere functie van de opsluitbanden is dat er geen verzakking aan de zijkanten van de pas aangelegde tuin kan ontstaan. Dankzij de opsluitbanden voorkomt u  dat er water op uw bestrating blijft liggen en gaan de tegels dus automatisch langer mee.

Opsluitbanden zijn geschikt voor iedere tegel, maar het mooiste effect ontstaat in combinatie met natuursteen tegels. Kortom, dankzij de toepassing van opsluitbanden gaat uw tuin of terras weer stralen! Voor verder op maat gemaakt advies kunt u contact met ons opnemen.

Kleur


Afmeting


Prijs

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.