KERAMISCHE TUINTEGELS

Met een legio aan voordelen kent de welbekende keramische tuintegel alleen maar voorstanders! Steeds meer tuinbezitters kiezen voor de keramische tuintegel, dit vanwege de onnavolgbare kwaliteit en de duurzaamheid. De keramische tuintegel kant perfect dienen als verlengstuk van binnen naar buiten. Het moderne design die je binnen hanteert kan doorgezet worden in je nieuwe tuin.

Filter
show blocks helper

Prijs

Afmeting

Kleur

Dikte

Oppervlakte

Uitvoering

  FILTER
  show blocks helper

  Prijs

  Afmeting

  Kleur

  Dikte

  Oppervlakte

  Uitvoering

   Bekijk
   de catalogus
   nu online

   Voor nog meer tuininspiratie

   Online Magazine

   KERAMISCHE TUINTEGELS

   MODERN, STIJLVOL DESIGN.

   Dankzij de keramische tuintegels kun je na een dag hard werken perfect tot rust komen in jouw moderne, authentieke, rustgevende of sfeervolle tuin. Want ja, de keramische tuintegel is geschikt voor iedere soort tuin.
   Wij hebben de beschikking over groot assortiment aan verschillende keramische tuintegels. Deze worden hieronder nader toegelicht.

   TERRAS & TRENDS COLLECTIE

   De unieke Terras & Trends collectie staak bekend om zijn vele eigenschappen in combinatie met het strakke design. Zo zijn de Terras & Trends tegels easy 2 clean en dus onderhoudsvriendelijk, kleurecht en voelen ze dankzij de aanbreng van footcomfort fluweel zacht aan. Andere eigenschappen zijn de maatvastheid en het lichte gewicht.

   GEOCERAMICA

   De Geoceramica van MBI heeft zijn populariteit te danken aan de mooie neutrale kleuren in combinatie met het effen design. De tegels passen bij elke tuinsoort en dienen perfect als verlengstuk van uw woonkamer.  Andere eigenschappen zijn de onderhoudsvriendelijke laag en het gebruik van footcomfort. Ook blijft de Geoceramica altijd zijn kleur behouden.

   MIRAGE

   Tot slot willen wij de Mirage serie nader toelichten. Deze keramische tuintegels creëren een solide look met innemende schaduwen en reflecties. Hierdoor kun je in de zomermaanden tijdens het avondeten genieten van uw verbluffende tuin. Heb je binnen een laminaten vloer? Dan raden wij je aan om de Mirage Signature eens te bekijken. De Mirage Signature biedt een interpretatie van de laminaten vloeren. De Mirage tegels zijn verder gemakkelijk te onderhouden, voelen zacht aan en beschikken over een kleurechte laag.
    
   Dankzij de keramische tuintegels straalt je tuin als nooit te voren! Voor verdere informatie en adviezen kun je telefonisch contact met ons opnemen
    
    

   CERAMAXX

   De Ceramaxx keramiek tuintegel is eveneens revolutionair dankzij haar dikte van 3 centimeter. Voorheen werden keramische tegels (m.u.v) GeoCeramica® alleen geleverd in een dikte van 2 centimeter. 
    
    

   Meer inspiratie?

   Meld je aan voor onze nieuwsbrief

   Privacy instellingen

   Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

   Privacy beleid | Sluiten
   Instellingen
   preloader