KERAMISCHE TUINTEGELS

Met een legio aan voordelen kent de welbekende keramische tuintegel alleen maar voorstanders! Steeds meer tuinbezitters kiezen voor de keramische tuintegel, dit vanwege de onnavolgbare kwaliteit en de duurzaamheid. De keramische tuintegel kant perfect dienen als verlengstuk van binnen naar buiten. Het moderne design die je binnen hanteert kan doorgezet worden in je nieuwe tuin.

Zoeken

Prijs

Afmetingen

Kleur

Dikte

Oppervlakte

Uitvoering

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

KERAMISCHE TUINTEGELS

MODERN, STIJLVOL DESIGN.

Dankzij de keramische tuintegels kun je na een dag hard werken perfect tot rust komen in jouw moderne, authentieke, rustgevende of sfeervolle tuin. Want ja, de keramische tuintegel is geschikt voor iedere soort tuin.
Wij hebben de beschikking over groot assortiment aan verschillende keramische tuintegels. Deze worden hieronder nader toegelicht.

TERRAS & TRENDS COLLECTIE

De unieke Terras & Trends collectie staak bekend om zijn vele eigenschappen in combinatie met het strakke design. Zo zijn de Terras & Trends tegels easy 2 clean en dus onderhoudsvriendelijk, kleurecht en voelen ze dankzij de aanbreng van footcomfort fluweel zacht aan. Andere eigenschappen zijn de maatvastheid en het lichte gewicht.

GEOCERAMICA

De Geoceramica van MBI heeft zijn populariteit te danken aan de mooie neutrale kleuren in combinatie met het effen design. De tegels passen bij elke tuinsoort en dienen perfect als verlengstuk van uw woonkamer.  Andere eigenschappen zijn de onderhoudsvriendelijke laag en het gebruik van footcomfort. Ook blijft de Geoceramica altijd zijn kleur behouden.

MIRAGE

Tot slot willen wij de Mirage serie nader toelichten. Deze keramische tuintegels creëren een solide look met innemende schaduwen en reflecties. Hierdoor kun je in de zomermaanden tijdens het avondeten genieten van uw verbluffende tuin. Heb je binnen een laminaten vloer? Dan raden wij je aan om de Mirage Signature eens te bekijken. De Mirage Signature biedt een interpretatie van de laminaten vloeren. De Mirage tegels zijn verder gemakkelijk te onderhouden, voelen zacht aan en beschikken over een kleurechte laag.
 
Dankzij de keramische tuintegels straalt je tuin als nooit te voren! Voor verdere informatie en adviezen kun je telefonisch contact met ons opnemen
 
 

CERAMAXX

De Ceramaxx keramiek tuintegel is eveneens revolutionair dankzij haar dikte van 3 centimeter. Voorheen werden keramische tegels (m.u.v) GeoCeramica® alleen geleverd in een dikte van 2 centimeter. 
 
 

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen