KLINKERS BETON

Ben je op zoek naar een klinker met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding? Dan adviseren wij je om de betonklinker categorie nader te bekijken. Voor deze relatief goedkope prijs krijg je veel terug. Zo zijn de betonklinkers geschikt als oprit, terras of voor in je tuin.

Filter
show blocks helper

Prijs

Afmeting

Kleur

Dikte

Oppervlakte

  Uitvoering

   FILTER
   show blocks helper

   Prijs

   Afmeting

   Kleur

   Dikte

   Oppervlakte

    Uitvoering

     Bekijk
     de catalogus
     nu online

     Voor nog meer tuininspiratie

     Online Magazine

     KLINKERS BETON

     MODERNE UITSTRALING MET EEN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TEGEL.

     Tremico
     De Tremico Betonklinkers zijn populair vanwege de degelijke opritten die je ermee creëert. Zo zijn de Tremico Betonklinkers zwaar belastbaar en beschikken ze ook over footcomfort.

     COBBLESTONES

     De Maas & Waal Cobblestones van Morssinkhof Groep zijn geproduceerd volgens een uniek productieproces. Het gebruik van hoog aangeschreven natuurlijke elementen en natuurechte granulaten creëren een betonklinker die met de jaren mooier wordt. Tot slot zijn ook de Cobblestones zwaar belastbaar.

     TAMBOUR

     De Tambour klinkers zijn dankzij het verouderde effect ideaal geschikt voor authentieke tuinen en opritten. Doordat de Tambour klinkers in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar zijn, kun je altijd wel een passende klinker vinden. Behalve zwaar belastbaar en een fluwelen laag, zijn de Tambour klinkers ook maatvast.
      
     Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor verdere informatie en adviezen over de betonklinkers.

     Meer inspiratie?

     Meld je aan voor onze nieuwsbrief

     Privacy instellingen

     Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

     Privacy beleid | Sluiten
     Instellingen
     preloader