KLINKERS BETON

Ben je op zoek naar een klinker met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding? Dan adviseren wij je om de betonklinker categorie nader te bekijken. Voor deze relatief goedkope prijs krijg je veel terug. Zo zijn de betonklinkers geschikt als oprit, terras of voor in je tuin.

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

KLINKERS BETON

MODERNE UITSTRALING MET EEN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TEGEL.

Tremico
De Tremico Betonklinkers zijn populair vanwege de degelijke opritten die je ermee creëert. Zo zijn de Tremico Betonklinkers zwaar belastbaar en beschikken ze ook over footcomfort.

COBBLESTONES

De Maas & Waal Cobblestones van Morssinkhof Groep zijn geproduceerd volgens een uniek productieproces. Het gebruik van hoog aangeschreven natuurlijke elementen en natuurechte granulaten creëren een betonklinker die met de jaren mooier wordt. Tot slot zijn ook de Cobblestones zwaar belastbaar.

TAMBOUR

De Tambour klinkers zijn dankzij het verouderde effect ideaal geschikt voor authentieke tuinen en opritten. Doordat de Tambour klinkers in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar zijn, kun je altijd wel een passende klinker vinden. Behalve zwaar belastbaar en een fluwelen laag, zijn de Tambour klinkers ook maatvast.
 
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor verdere informatie en adviezen over de betonklinkers.

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Levertijden

#terrasentrends

In verband met de huidige coronasituatie kan het zijn dat meerdere materialen een langere levertijd hebben. Wij adviseren je om eerst met ons contact op te nemen voor de beschikbaarheid alvorens je een bestelling plaats.