KLINKERS GEBAKKEN

Dankzij de toepassing van gebakken klinkers ontstaat er een relatief klassieke sfeer in je tuin. De gebakken klinkers zijn ideaal geschikt voor een authentieke tuin of de aanleg van een oprit. Belangrijke kenmerken van de gebakken klinkers zijn de duurzame en milieuvriendelijke laag in combinatie met de fantastische natuurlijke kleurstelling! Deze pluspunten komen voort uit het productieproces. De klinkers worden namelijk gemaakt van rivierklei, vervolgens worden ze gebakken in een tunneloven.

Zoeken

Prijs

Afmetingen

Kleur

Dikte

Oppervlakte

Uitvoering

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

KLINKERS GEBAKKEN

KLASSIEKE, AUTHENTIEKE UITSTRALING VAN JE TUIN

De gebakken klinkers zijn verder onderhoudsvrij, uiterst sterk en tijdloos. De gebakken klinkers kunnen immers lang mee.  Ook zijn de gebakken klinkers vorstbestendig en bestand tegen chemicaliën. Bij het gebruik van gebakken klinkers wordt de overweging tussen dik- en waalformaat gemaakt.  Het enige verschil tussen de dikformaten en waalformaten is de maatvoering. Zowel de breedte als de lengte verschillen per gebakken klinker.
 
Behalve de los verkrijgbare waalformaten en dikformaten. Hebben wij ook de beschikking over de Terra Antica serie. Deze serie creëert dat extra beetje sfeer in je tuin! Dit komt onder andere doordat de gebakken klinkers kleurecht zijn. Verder zijn ze zwaar belastbaar en beschikken ze over zacht footcomfort.
 
Kortom ben je op zoek naar zwaar belastbare en kleurechte gebakken klinkers? Neem dan contact met ons op!

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Levertijden

#terrasentrends

In verband met de huidige coronasituatie kan het zijn dat meerdere materialen een langere levertijd hebben. Wij adviseren je om eerst met ons contact op te nemen voor de beschikbaarheid alvorens je een bestelling plaats.