LIJMEN EN KITTEN

Dankzij de verschillende lijmen en kitten ben je verzekerd dat het materiaal in de tuin niet loslaat! De drie belangrijkste kenmerken zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en sterk.  Elke lijmsoort van Varistone heeft zijn eigen kenmerken deze worden hieronder beschreven.

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

LIJMEN
EN KITTEN

MULTIFUNCTIONELE LIJMEN EN KITTEN

MULTITACK

De multitack lijm van Varistone is geschikt voor het verlijmen van elke materiaalsoort behalve PE en PP. De multitack lijm is uiterst multifunctioneel en geschikt voor alle houtsoorten, EPDM, zink, koper, lood, steen, spiegels,metalen, kunststoffen, beton, natuursteen en polystyreen. Dankzij deze veelzijdigheid worden alle lijmsoorten in één klap vervangen. 

SEALTACK

Deze hoogwaardige polymeer afdichtingskit kan toegepast worden op alle ondergronden. Na uitharding is de Sealtack van Varistone bestendig tegen alle lakken en verfsoorten. Verder is vooraf testen aanbevolen.

PU FIX (ECO)

De PU Fix ECO van Varistone is een ijzersterke en snel drogende lijm speciaal ontwikkeld voor veel steensoorten zoals natuursteen, betonsteen, keramische tuintegels en gipsblokken. De Varistone PU Fix ECO is verder bestand tegen water, zuren en bijtende oplossingen. 
Dankzij de verschillende lijmen en kitten van Varistone laten uw tegels niet meer los! Voor verdere informatie kun je contact met ons opnemen.

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021