Categorieën

Muur en stapelelementen

Muur en stapelelementen
Weergave
Sorteren op

Muur en stapelelementen

De hoofdfunctie van de muur- en stapelelementen is het creëren van muurtjes en tuinafscheidingen. Hierdoor ontstaat er een zekere afwisseling in uw tuin waardoor de belevenis een nieuwe betekenis krijgt. Hieronder worden een aantal muur- en stapelementen nader toegelicht.

  • Promo Wall
    De Promo Wall van Red Sun is uniek in verschillende opzichten. Zo beschikt dit stapelelement over veel verschillende kleuren en zorgt de ruwe uitstraling voor een adembenemende sfeer in uw tuin. Voor het creëren van hoogteverschillen in uw nu al prachtige tuin is de Promo Wall uiterst geschikt.
  • Granuwall
    De robuuste maar toch charmante Granuwall muurelementen staan bekend om het feit dat ze de meest verbluffende muurtjes en tuinafscheidingen vormen. Een ander bijkomend voordeel is dat de Granuwall makkelijk te leggen is. Zowel kleven als metselen is een mogelijkheid bij de Granuwall muurelementen.
  • Stackton
    Dankzij de toepassing van het Stackton muursysteem kan er op een gemakkelijke manier duurzame grondkeringen met een hoge kwaliteit gerealiseerd worden.  De Stackton is dankzij de keuze tussen een verankeringsblok en een counterblok multifunctioneel te noemen. Zo doet de mogelijkheid tot het bouwen van vrijstaande muren zich ook voort. Bij muurtjes tot en met 140 centimeter is de Stackton verder zonder verbindingsmiddelen te leggen, dus er komt geen lijm, mortel of siliconen aan te pas.  Tot slot zijn de Stackton muurelementen verkrijgbaar in diverse kleuren.

Voor het bouwen van muurtjes en het creëren van hoogteverschillen in uw tuin bent u hier aan het juiste adres! Voor verdere adviezen over de toepassingsmogelijkheden en het eindeloos variëren kunt u contact met ons opnemen.


KleurAfmeting

Prijs

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.