Categorieën

Traptreden

Traptreden
Weergave
Sorteren op

Traptreden

Wilt u hoogteverschillen en reliëf in uw tuin opvangen, dan zijn traptreden de perfecte oplossing. Traptreden vindt u bij ons in verschillende kleuren en afmetingen. Zowel voor kleine als voor grote tuinen zijn er bijpassende maten beschikbaar. Dankzij het grote assortiment zit er dus voor elke tuinsoort wel een geschikte traptrede bij. Hieronder worden een aantal traptreden beschreven.

  • Luxe traptreden
    De naam zegt het al, deze traptreden stralen comfort en luxe uit en dit voor een betaalbare prijs. De luxe traptreden zijn beschikbaar in verschillende kleurstellingen en creëren een sfeervol eindresultaat. Verder zijn de luxe traptreden van Red Sun bestendig tegen de verschillende weersomstandigheden en zijn ze kleurecht.
  • Trap- en bloktreden natuursteen
    De natuursteen traptreden hebben precies dezelfde voordelen als de natuursteen tegels. Zo zijn ze waterdicht, slijtvast en geschikt voor hoge gebruiksbelasting.  De vlakke bovenkant zorgt verder voor een rustgevende sfeer.
  • GeoColor traptrede
    Dankzij de GeoColor traptreden kunt u nu ook een bijpassende trap in uw GeoColor tuin aanbrengen. Deze traptreden hebben verder dezelfde eigenschappen tot zijn beschikking en hebben de beschikking over een glad en vlak profiel.

Kortom, de aanbreng van traptreden creëert een diverse uitstraling en tuin waardoor uw tuin helemaal compleet is! Heeft u verdere vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen wij adviseren u graag over de toepassing van traptreden in uw tuin.

KleurAfmetingPrijs

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.