NATUURSTEEN TEGELS

Als je de Natuursteen tegel ziet, valt er direct al iets op. De Natuursteen tegels zijn gemaakt door mensen met oog voor detail waarin de laatste trends duidelijk zijn verwerkt. De Natuursteen tegels zijn uiterst divers. Zo zijn de Graniet tegels strak en glad afgewerkt, maar hebben de Zandsteen/Kwartsiet tegels enig reliëf in zich.

 
Filter
show blocks helper

Prijs

Afmeting

Kleur

Dikte

Oppervlakte

Uitvoering

  Bekijk
  de catalogus
  nu online

  Voor nog meer tuininspiratie

  Online Magazine

  NATUURSTEEN TEGELS

  MODERNE UITSTRALING MET EEN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TEGEL.

  De natuursteen tegels hebben allemaal één overeenkomst namelijk de easy2clean eigenschap. Elke natuursteen tegel is gemakkelijk schoon te maken. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken over intrekkende wijnvlekken of andere vlek veroorzakende stoffen. Een ander pluspunt is de door-en-door gekleurde laag, hierdoor vallen beschadigingen vrijwel niet op. Tot slot zijn de natuursteen tegels stevig en duurzaam geproduceerd.
   
  Echter hebben alle natuursteen soorten verschillende onderscheidende aspecten. Deze worden hieronder per natuursteen tegel nader toegelicht.

  LEISTEEN

  Waterdicht, zuurbestendig, subtiele glans.
   
  Hardsteen
  95% kalk, vlak oppervlak, kleurecht.

  KWARTSIET

  Slijtvast, niet gebruiksgevoelig, stevig en glad oppervlak.

  GRANIET

  Geschikt voor hoge gebruiksbelasting, vlekbestendig, slijtvaste laag, bestand tegen zeuren.
   
  De natuursteen tegels matchen vooral goed met ons assortiment aan siergrind. Dankzij het gebruik van siergrind in combinatie met de natuursteen tegels ontstaat er een moderne uitstraling en een tuin waarin je familie en vrienden met trots en veel plezier kunt ontvangen.
   
  Wil je op het gebied van natuursteen tegels verder geïnformeerd worden? Neem dan telefonisch contact met een vakspecialist bij jou in de buurt.
   
   
   

  Meer inspiratie?

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Privacy instellingen

  Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

  Privacy beleid | Sluiten
  Instellingen
  preloader