Tuinideeën

Nieuw winkelconcept in-lite

In samenwerking met in-lite zijn wij een geheel nieuw winkelconcept gestart. De afgelopen periode heeft een gedeelte van ons infocentrum een metamorfose ondergaan. Samen met een andere in-lite dealer elders in het land zijn wij de eerste exclusieve locatie waar dit concept is uitgerold. De komende tijd biedt ons de mogelijkheid om dit concept te testen en te kijken op welke manier we de klant nog beter kennis kunnen laten maken met in-lite.

Met dit concept willen we de beleving van buitenverlichting nog beter overbrengen naar de klant én op welke manier in-lite hier een rol in kan spelen. Er is een geheel vernieuwde presentatiewand in de nieuwe huisstijl van in-lite gecreëerd. Naast de mooie uitlichting van producten heeft de wand ook een demofunctionaliteit. Door een plug and play manier kunnen bezoekers direct kijken wat het effect van een bepaalde armatuur is. De bezoekers ervaren op een inspirerende manier de producten van in-lite.

Ook kunnen onze zakelijke klanten gebruik maken van dit winkelconcept. Er is een zithoek gecreëerd waar de klant in alle rust geadviseerd kan worden. Het schap met producten zorgt voor een winkelinterieur waarbij het winkelgevoel verhoogd wordt.

Voordat dit winkelconcept is gerealiseerd, hadden wij al ons eigen in-lite experience center. Een strakke nachttuin waar het effect van de verschillende armaturen gepresenteerd wordt. Klanten kunnen zelf verlichting aan en uit zetten, een interactieve manier om in-lite te ervaren.

 


Vond je het een leuk artikel? Deel het met anderen!

Reacties


Terug