ONDERHOUDS MIDDELEN

Dankzij de verschillende onderhoudsmiddelen van WS beschikken je tegels over een verbeterde beschermlaag en stralen ze weer als vanouds!

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

ONDERHOUDS- MIDDELEN

VOOR EEN GOED ONDERHOUD VAN JE TERRAS

Hieronder worden de verschillende WS producten nader toegelicht.
WS ADVANCE
Deze vloerreiniger is perfect geschikt voor de verbeterde hechting tussen polymeerwassen.
WS SEAL PROTECT
De WS Seal Protect is ideaal geschikt voor het onderhoud van uw natuursteen tegels. Dit onderhoudsmiddel beschermd tegels tegen vuil en de verschillende weersomstandigheden. WS Seal Protect is geschikt voor natuursteen, hout, cement en andere waterbestendige oppervlakten.
WS IMPERIAL BLACK
De Imperial Black is eveneens bestand tegen vuil en de (slechte) weersomstandigheden. De Imperial Black is verder geschikt voor het onderhoud van natuursteen tegels.
WS GREEN CLEAN
Dankzij de toepassing van WS Green Clean maken algen en mos geen schijn van kans meer. Door middel van de achtergelaten residu keert groene aanslag niet snel terug.  De WS Green Clean is geschikt voor het onderhoud van keramische tuintegels, natuursteen tegel en betontegels.
WS KALKUITBLOEI VERWIJDERAAR
De naam zegt het al, dankzij het toepassen van dit onderhoudsmiddel is de kalkuitbloei binnen mum van tijd verdwenen. Dit onderhoudsmiddel kan op alle betonoppervlakken zoals betontegels toegepast worden.
Deze onderhoudsmiddelen zorgen ervoor dat keramische tuintegels, betontegels en natuursteen tegels in excellente conditie verkeren.
 
Voor verdere gebruiksadviezen kun je contact met ons opnemen.

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Bekijk de actuele collectie en prijzen in onze terras & trends catalogus 2021