OPSLUITBANDEN

Ben je op zoek naar opsluitbanden met werkelijk waar alleen maar voordelen? Dan is dit precies wat je zoekt! Onze betonnen opsluitbanden zijn namelijk dankzij het productieproces slijtvast, onderhoudsvriendelijk, milieuvriendelijk en beschikken over een hoogwaardige kwaliteit.

Filter
show blocks helper

Prijs

Afmeting

Kleur

Dikte

  Oppervlakte

   Uitvoering

    FILTER
    show blocks helper

    Prijs

    Afmeting

    Kleur

    Dikte

     Oppervlakte

      Uitvoering

       Bekijk
       de catalogus
       nu online

       Voor nog meer tuininspiratie

       Online Magazine

       OPSLUITBANDEN

       ONMISBARE OPSLUITBANDEN VOOR IEDER PROJECT.

       Dankzij de neutrale kleur in combinatie met de gladde bovenkant ontstaat er een opsluitband die voor elke tuin een aanwinst is. De opsluitbanden zijn verder uiterst geschikt om hoogteverschillen in je tuin op te vullen of juist te creëren, zo ontstaat er enig reliëf in je tuin. Een andere functie van de opsluitbanden is dat er geen verzakking aan de zijkanten van de pas aangelegde tuin kan ontstaan. Dankzij de opsluitbanden voorkom je  dat er water op je bestrating blijft liggen en gaan de tegels dus automatisch langer mee.
       Opsluitbanden zijn geschikt voor iedere tegel, maar het mooiste effect ontstaat in combinatie met natuursteen tegels. Kortom, dankzij de toepassing van opsluitbanden gaat je tuin of terras weer stralen! Voor verder op maat gemaakt advies kun je contact met ons opnemen
        
        

       Meer inspiratie?

       Meld je aan voor onze nieuwsbrief

       Privacy instellingen

       Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

       Privacy beleid | Sluiten
       Instellingen
       preloader