ROTSEN / BROKKEN

Dankzij het gebruik van rotsen en brokken ontstaan er hoogteverschillen in je tuin. Hiermee creëer je een rustieke sfeer. De rotsen en brokken kunnen immers gecombineerd worden met een kleine waterval, het geluid van het stromende water brengt je helemaal tot rust.

Zoeken

Prijs

Afmetingen

Kleur

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

ROTSEN BROKKEN

ROTSEN & BROKKEN VOOR DE STOERSTE TUINEN!

Met de rotsen en brokken kun je verder het water scheiden van de droge kant.  Ook zijn de rotsen en brokken goed te gebruiken in grotere tuinen en worden ze veelal gebruikt rondom bomen en struiken in de tuin. Naast het functionele karakter om iets op te sluiten, staat het ook erg sierlijk.
Bij ons heb je de beschikking over een ruime assortimentskeuze met verschillende maten en kleuren. Alle soorten zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden en vlek voorkomend.
Dankzij de toepassing van rotsen en brokken is je tuin helemaal af en ontstaat er een ontmoetingsplek waar je de visite met genoegen kunt ontvangen. 

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Levertijden

#terrasentrends

In verband met de huidige coronasituatie kan het zijn dat meerdere materialen een langere levertijd hebben. Wij adviseren je om eerst met ons contact op te nemen voor de beschikbaarheid alvorens je een bestelling plaats.