Categorieën

Klinkers beton

Klinkers beton
Weergave
Sorteren op

Klinkers beton

Bent u op zoek naar een klinker met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding? Dan adviseren wij u om de betonklinker categorie nader te bekijken. Voor deze relatief goedkope prijs krijgt u veel terug. Zo zijn de betonklinkers geschikt als oprit, terras of gewoon als decoratie voor in uw tuin. Hieronder wordt er verder ingegaan op de verschillende betonklinkers en de voordelen per betonklinker.

  • Tremico
    De Tremico Betonklinkers zijn populair vanwege de degelijke opritten die je ermee creërt. Zo zijn de Tremico Betonklinkers zwaar belastbaar en beschikken ze ook over footcomfort. Daarnaast zijn Tremico betonklinkers slijtvast dankzij de speciale deklaag. Houd rekening met eventueel zaagverlies zodat u voldoende stenen hebt om aan de slag te gaan. Wij adviseren uw klaar. 
  • Cobblestones
    De Maas & Waal Cobblestones van Morssinkhof Groep zijn geproduceerd volgens een uniek productieproces. Het gebruik van hoog aangeschreven natuurlijke elementen en natuurechte granulaten creëren een betonklinker die met de jaren mooier wordt. Tot slot zijn ook de Cobblestones zwaar belastbaar.
  • Tambour
    De Tambour klinkers zijn dankzij het verouderde effect ideaal geschikt voor authentieke tuinen en opritten. Doordat de Tambour klinkers in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar zijn, kunt u altijd wel een passende klinker vinden. Behalve zwaar belastbaar en een fluwelen laag, zijn de Tambour klinkers ook maatvast.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor verdere informatie en adviezen over de betonklinkers.

** LET OP: Sierbestrating wordt afgerond op volle lagen! Hierdoor kan de uiteindelijk prijs wat gefactureerd wordt iets afwijken.

Kleur

Afmeting

Dikte


Uitvoering
Verkoopkenmerk

Prijs

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.