Categorieën

Klinkers gebakken

Klinkers gebakken
Weergave
Sorteren op

Klinkers gebakken

Dankzij de toepassing van gebakken klinkers ontstaat er een relatief klassieke sfeer in uw tuin. De gebakken klinkers zijn ideaal geschikt voor een authentieke tuin of de aanleg van een oprit.

Belangrijke kenmerken van de gebakken klinkers zijn de duurzame en milieuvriendelijke laag in combinatie met de fantastische natuurlijke kleurstelling! Deze pluspunten komen voort uit het productieproces. De klinkers worden namelijk gemaakt van rivierklei, vervolgens worden ze gebakken in een tunneloven.

De gebakken klinkers zijn verder onderhoudsvrij, uiterst sterk en tijdloos. De gebakken klinkers kunnen immers lang mee.  Ook zijn de gebakken klinkers vorstbestendig en bestand tegen chemicaliën. Bij het gebruik van gebakken klinkers wordt de overweging tussen dik- en waalformaat gemaakt.  Het enige verschil tussen de dikformaten en waalformaten is de maatvoering. Zowel de breedte als de lengte verschillen per gebakken klinker.

Behalve de los verkrijgbare waalformaten en dikformaten. Hebben wij ook de beschikking over de Terra Antica serie. Deze serie creëert dat extra beetje sfeer in uw tuin! Dit komt onder andere doordat de gebakken klinkers kleurecht zijn. Verder zijn ze zwaar belastbaar en beschikken ze over zacht footcomfort.

Kortom bent u op zoek naar zwaar belastbare en kleurechte gebakken klinkers? Neem dan contact met ons op!

** LET OP: Sierbestrating wordt afgerond op volle lagen! Hierdoor kan de uiteindelijk prijs wat gefactureerd wordt iets afwijken.

Kleur
Afmeting
Dikte

Uitvoering
Verkoopkenmerk

Prijs

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.