SIERGRIND / SPLIT / BROKJES / ZAND

Ben je opzoek naar afwisseling in je tuin? Dan is siergrind precies datgene wat je zoekt! Siergrind past namelijk bij elke tegel en is uiterst handig voor het opvullen van je tuin. Echter is de natuursteen tegel de beste combinatie dit vanwege het aangebrachte reliëf in veel natuursteen tegels.

Zoeken

Prijs

Afmetingen

Kleur

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

SIERGRIND / SPLIT BROKJES

VOOR DECORATIEF EN FUNCTIONEEL GEBRUIK!

Siergrind is te gebruiken voor veel doeleinden. Naast het opvullen van je tuin is siergrind ook zeer geschikt als oprit of opvulling van een bloembak. 
Verder is siergrind bestand tegen alle weersomstandigheden en beschikbaar in een legio aan kleuren. De verpakkingseenheden van siergrind bestaan uit gazen en minigazen. Siergrind is een goedkope vervanger van de tegel. 
 
Dankzij de hoogwaardige kwaliteit, multifunctionaliteit en de prijs/kwaliteit verhouding blijft siergrind steeds meer stijgen in populariteit. Laat je tuin weer stralen als vanouds door het gebruik van siergrind! 

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Levertijden

#terrasentrends

In verband met de huidige coronasituatie kan het zijn dat meerdere materialen een langere levertijd hebben. Wij adviseren je om eerst met ons contact op te nemen voor de beschikbaarheid alvorens je een bestelling plaats.