Categorieën

Siersteen en Siergrind

Siersteen en Siergrind

Siersteen en Siergrind

U geeft uw tuin een extra krachtige uitstraling met ons uitgebreide assortiment aan sierstenen en siergrind. Daarnaast vindt u een ruim assortiment aan rotsen en brokken. U bepaalt zelf hoe grof u de elementen in uw tuin wilt hebben. Naast het feit dat deze producten erg decoratief zijn, is het ook zeer geschikt om hoogteverschillen te creëren en voor opvulling. Bovendien stelt u met onze rotsen en brokken uw eigen schanskorven samen.

De toepassing rotsen, brokken en siergrind brengt een aantal voordelen met zich mee namelijk:

 • Stijlvolle toepassing:
  Dankzij de toepassing van siersteen en siergrind ontstaat er een stijlvolle en sfeervolle tuin. Of u nu een authentieke, moderne of rustgevende tuin aanlegt ons siersteen en siergrind is geschikt voor elke tuinsoort.
 • Onderhoudsvriendelijk:
  Vooral bij grind wordt er weinig onderhoud vereist. Na het aanleggen van grind hoeft u alleen maar af en toe te harken.
 • Drainerend:
  Doordat er enige ruimte tussen het siergrind en de sierstenen is, laat het gemakkelijk water door. Hierdoor ontstaan er geen grote plassen, het water trekt gemakkelijk de grond in.
 • Groot assortiment:
  Bij ons zijn de sierstenen en grindsoorten oneindig. Omdat de sierstenen in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn zit er altijd wel een siersteen/grindsoort tussen die bij uw tuin en totaalplaatje past.

Voor verdere informatie over sierstenen en siergrind kunt u contact met ons opnemen.

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.