TRAPTREDEN

Wil je hoogteverschillen en reliëf in je tuin opvangen, dan zijn traptreden de perfecte oplossing. Traptreden vind je bij ons in verschillende kleuren en afmetingen. Zowel voor kleine als voor grote tuinen zijn er bijpassende maten beschikbaar.

Filter
show blocks helper

Prijs

Afmeting

Kleur

Dikte

  Oppervlakte

   Uitvoering

    FILTER
    show blocks helper

    Prijs

    Afmeting

    Kleur

    Dikte

     Oppervlakte

      Uitvoering

       Bekijk
       de catalogus
       nu online

       Voor nog meer tuininspiratie

       Online Magazine

       TRAPTREDEN

       STAP VOOR STAP NAAR JE EIGEN DROOMTUIN!

       Dankzij het grote assortiment zit er dus voor elke tuinsoort wel een geschikte traptrede bij. Hieronder worden een aantal traptreden beschreven.

       LUXE TRAPTREDEN

       De naam zegt het al, deze traptreden stralen comfort en luxe uit en dit voor een betaalbare prijs. De luxe traptreden zijn beschikbaar in verschillende kleurstellingen en creëren een sfeervol eindresultaat. Verder zijn de luxe traptreden van Red Sun bestendig tegen de verschillende weersomstandigheden en zijn ze kleurecht.

       TRAP- EN BLOKTREDEN NATUURSTEEN

       De natuursteen traptreden hebben precies dezelfde voordelen als de natuursteen tegels. Zo zijn ze waterdicht, slijtvast en geschikt voor hoge gebruiksbelasting.  De vlakke bovenkant zorgt verder voor een rustgevende sfeer.

       GEOCOLOR TRAPTREDE

       Dankzij de GeoColor traptreden kun je nu ook een bijpassende trap in uw GeoColor tuin aanbrengen. Deze traptreden hebben verder dezelfde eigenschappen tot zijn beschikking en hebben de beschikking over een glad en vlak profiel. 

       Kortom, de aanbreng van traptreden creëert een diverse uitstraling en tuin waardoor je tuin helemaal compleet is! Heb je verdere vragen? Dan kun je contact met ons opnemen wij adviseren je graag over de toepassing van traptreden in jouw tuin.

       Meer inspiratie?

       Meld je aan voor onze nieuwsbrief

       Privacy instellingen

       Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

       Privacy beleid | Sluiten
       Instellingen
       preloader