TRAPTREDEN

Wil je hoogteverschillen en reliëf in je tuin opvangen, dan zijn traptreden de perfecte oplossing. Traptreden vind je bij ons in verschillende kleuren en afmetingen. Zowel voor kleine als voor grote tuinen zijn er bijpassende maten beschikbaar.

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

TRAPTREDEN

STAP VOOR STAP NAAR JE EIGEN DROOMTUIN!

Dankzij het grote assortiment zit er dus voor elke tuinsoort wel een geschikte traptrede bij. Hieronder worden een aantal traptreden beschreven.

LUXE TRAPTREDEN

De naam zegt het al, deze traptreden stralen comfort en luxe uit en dit voor een betaalbare prijs. De luxe traptreden zijn beschikbaar in verschillende kleurstellingen en creëren een sfeervol eindresultaat. Verder zijn de luxe traptreden van Red Sun bestendig tegen de verschillende weersomstandigheden en zijn ze kleurecht.

TRAP- EN BLOKTREDEN NATUURSTEEN

De natuursteen traptreden hebben precies dezelfde voordelen als de natuursteen tegels. Zo zijn ze waterdicht, slijtvast en geschikt voor hoge gebruiksbelasting.  De vlakke bovenkant zorgt verder voor een rustgevende sfeer.

GEOCOLOR TRAPTREDE

Dankzij de GeoColor traptreden kun je nu ook een bijpassende trap in uw GeoColor tuin aanbrengen. Deze traptreden hebben verder dezelfde eigenschappen tot zijn beschikking en hebben de beschikking over een glad en vlak profiel. 

Kortom, de aanbreng van traptreden creëert een diverse uitstraling en tuin waardoor je tuin helemaal compleet is! Heb je verdere vragen? Dan kun je contact met ons opnemen wij adviseren je graag over de toepassing van traptreden in jouw tuin.

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Levertijden

#terrasentrends

In verband met de huidige coronasituatie kan het zijn dat meerdere materialen een langere levertijd hebben. Wij adviseren je om eerst met ons contact op te nemen voor de beschikbaarheid alvorens je een bestelling plaats.