TUINHOUT EN COMPOSIET

We zijn niet alleen steengoed in sierbestrating en tuintegels, maar ook in tuinhout. Je vindt bij ons het mooiste assortiment aan tuinhout en composiet. Creëer schaduw met de overkappingen van Woodvision of Hillhout of berg je tuinattributen op in één van onze blokhutten. Overige houtproducten zijn schermen, schuttingen, gaaspanelen en zelfs speeltoestellen voor kinderen.

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

TUINHOUT EN COMPOSIET

VOOR AL JE TUINHOUT.

De voordelen van het gebruik van Woodvision en Hillhout producten zijn ontelbaar. Zo zijn de producten:
 
• Kwalitatief hoogwaardig;
• Duurzaam;
• Veelzijdige toepassingsmogelijkheden.
 
Dankzij de toepassing van houtproducten krijgt uw tuin meer karakter en uitstraling en met de speeltoestellen kunnen uw kinderen zich uren vermaken. De poorten en tuinhekken zorgen er voor dat uw huisdieren en kinderen niet zomaar weglopen. Deze houtproducten zijn namelijk voorzien van uitstekende sloten en beschikbare in verschillende hoogtes.
 
De Fiberon terrasplanken zorgen ervoor dat uw terras een prachtige uitstraling krijgt. Dankzij het ruime assortiment aan Fiberon terrasplanken kunt u elke tuinsoort een nieuwe dimensie geven. Van moderne kindvriendelijke tuinen tot authentieke rustgevende tuinen. Wij hebben de bijpassende producten!
 
Dankzij de toepassing van houtproducten gaat uw tuin weer stralen en wordt uw droomtuin realiteit! Voor verder informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag!

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Levertijden

#terrasentrends

In verband met de huidige coronasituatie kan het zijn dat meerdere materialen een langere levertijd hebben. Wij adviseren je om eerst met ons contact op te nemen voor de beschikbaarheid alvorens je een bestelling plaats.