Categorieën

Tuinhout en Composiet

Tuinhout en Composiet

Tuinhout en Composiet

 

We zijn niet alleen steengoed in sierbestrating en tuintegels, maar ook in tuinhout. U vindt bij ons het mooiste assortiment aan tuinhout en composiet. Creëer schaduw met de overkappingen van Woodvision of Hillhout of berg uw tuinattributen op in één van onze blokhutten. Overige houtproducten zijn schermen, schuttingen, gaaspanelen en zelfs speeltoestellen voor uw kinderen.

De voordelen van het gebruik van Woodvision en Hillhout producten zijn ontelbaar. Zo zijn de producten:

  • Kwalitatief hoogwaardig;
  • Duurzaam;
  • Veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

Dankzij de toepassing van houtproducten krijgt uw tuin meer karakter en uitstraling en met de speeltoestellen kunnen uw kinderen zich uren vermaken. De poorten en tuinhekken zorgen er voor dat uw huisdieren en kinderen niet zomaar weglopen. Deze houtproducten zijn namelijk voorzien van uitstekende sloten en beschikbare in verschillende hoogtes.

De Fiberon terrasplanken zorgen ervoor dat uw terras een prachtige uitstraling krijgt. Dankzij het ruime assortiment aan Fiberon terrasplanken kunt u elke tuinsoort een nieuwe dimensie geven. Van moderne kindvriendelijke tuinen tot authentieke rustgevende tuinen. Wij hebben de bijpassende producten!

Dankzij de toepassing van houtproducten gaat uw tuin weer stralen en wordt uw droomtuin realiteit! Voor verder informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag!

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.