TUININRICHTING EN OVERIGE

In de categorie tuininrichting en overige vind je een enorm aanbod aan accessoires en materialen om je tuin helemaal af te maken! Van in-lite tuinverlichting tot kunstgras en van voegmiddelen tot aan schanskorven!

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

TUININRICHTING & OVERIGE

VAN TUINVERLICHTING TOT KUNSTGRAS!

Tuininrichting en Overige
Ben je op zoek naar producten waarmee je nog meer sfeer kunt aanbrengen in jouw tuin? Dan ben je bij deze categorie precies op de juiste plek! Wij beschikken over de volgende sfeerelementen: 
 
• In-Lite buitenverlichting
Dankzij de buitenverlichting van In-Lite kun je tot laat in de avond samen met familie en vrienden genieten van je tuin. Dankzij de buitenverlichting kun je zelf bepalen waarop de focus gelegd wordt. 
 
•  Oudhollandse accessoires
De verschillende oudhollandse zitelementen zijn uiterst functioneel en overal voor te gebruiken.
 
• Bloembakken en potterie
Je kunt de tuin nu nog meer opfleuren door het gebruik van de bloembakken en potterie. De bloembakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, er zit ongetwijfeld wel een bijpassende modieuze bloembak voor je tussen. Dankzij het gebruiken van de bloembakken kun je prachtige kleuren aanbrengen in je tuin en zo een verbluffende bloementuin creëren.
 
• Schanskorven
Dankzij het gebruik van schanskorven creëer je een karakteristieke scheidingswand. Je kunt zelf bepalen met welk siergrind je deze schanskorven vult. Hiervoor verwijzen wij je door naar de siersteen en siergrind categorie. 
 
• Vijverfolie
De basis van een prachtige vijver begint bij de fundering en de toepassing van EPDM Vijverfolie. Hiermee kunt u een prachtige vijver creëren waarin eveneens prachtige vissen zwemmen. 
 
Kortom, de tuininrichting en overige elementen maken het totaalplaatje helemaal compleet! 

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

Levertijden

#terrasentrends

In verband met de huidige coronasituatie kan het zijn dat meerdere materialen een langere levertijd hebben. Wij adviseren je om eerst met ons contact op te nemen voor de beschikbaarheid alvorens je een bestelling plaats.