Categorieën

Tuininrichting en Overige

Tuininrichting en Overige

Tuininrichting en Overige

Bent u op zoek naar producten waarmee u nog meer sfeer kunt aanbrengen in uw tuin? Dan bevindt u zich bij de Tuininrichting en Overige categorie precies op de juiste plek! Wij beschikken over de volgende sfeerelementen:

 • In-Lite buitenverlichting
  Dankzij de buitenverlichting van In-Lite kunt u nu tot laat in de avond samen met familie en vrienden genieten van uw tuin. Dankzij de buitenverlichting kunt u zelf bepalen waarop de focus gelegd wordt.
 • Oudhollandse accessoires
  De verschillende oudhollandse zitelementen zijn uiterst functioneel en overal voor te gebruiken.
 • Bloembakken en potterie
  U kunt uw tuin nu nog meer opfleuren door het gebruik van de bloembakken en potterie. De bloembakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, er zit ongetwijfeld wel een bijpassende modieuze bloembak voor u tussen. Dankzij het gebruiken van de bloembakken kunt u prachtige kleuren aanbrengen in uw tuin en zo een verbluffende bloementuin creëren.
 • Schanskorven
  Dankzij het gebruik van schanskorven creëert u een karakteristieke scheidingswand. U kunt zelf bepalen met welk siergrind u deze schanskorven vult. Hiervoor verwijzen wij u door naar de siersteen en siergrind categorie.
 • Vijverfolie
  De basis van een prachtige vijver begint bij de fundering en de toepassing van EPDM Vijverfolie. Hiermee kunt u een prachtige vijver creëren waarin eveneens prachtige vissen zwemmen.

Kortom, de tuininrichting en overige elementen maken het totaalplaatje helemaal compleet! Wij staan u graag te woord, dus schroom niet en neem telefonisch contact met ons op.

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.