Categorieën

Bloembakken en Potterie

Weergave
Sorteren op

Bloembakken en Potterie

Dankzij de bloembakken en potterie kunt u eindeloos bloemstukken creëren, innoveren en variëren!  Wij hebben de beschikking over ontelbaar veel soorten en maten. Alle bloempotten creëren stuk voor stuk een verbluffende uitstraling met de daarbij horende bloemen. De verschillende bloempotten worden hieronder nader toegelicht.

  • Terras & Trends collectie
    De Terras & Trends bloembakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren namelijk: poedercoat antraciet, poedercoat taupe, poedercoat wit en corten.  De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en uiterst geschikt voor de decoratie van eetgelegenheden, kantoorruimtes en hotelruimtes. De cortenstaal uitvoering is milieuvriendelijk, qua sterkte vergelijkbaar met RVS en het hoeft niet behandeld te worden. De drie poedercoat kleuren zijn dankzij de neutrale uitstraling geschikt voor elke tuinsoort.  De poedercoat variant is verder bestand tegen alle (zware) weersomstandigheden.
  • Exclusive potterie
    De exclusive potterie bestaande uit de breeze rond, unique, empire rond, static en static rond laten uw tuin weer stralen!  Dankzij de grote keuzen tussen vormen en maten komt uw tuin als het ware tot leven en keren de vogels terug in uw tuin. De exclusive potterie is zeer licht van gewicht en dragen dankzij het uniek productieproces een hoogwaardige kwaliteit met zich mee.  De rustgevende en sterke bloempotten zijn verkrijgbaar in drie kleuren: green rust, rust en black. Tot slot zorgt de volledige weersbestendigheid ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken.
  • Plantenbakken polyester
    Bent u op zoek naar opvulling voor uw tuin met moderne invloeden? Dan zijn de polyester plantenbakken precies dat wat u zoekt! De polyester plantenbakken zijn verkrijgbaar in vier verschillende vormen namelijk: rond, vierkant, ovaal en schaalvormig en allen in de kleur zwart. Dankzij deze zwarte neutrale kleur zijn de polyester plantenbakken in elke tuin toepasbaar. Door middel van het productiemateriaal polyester zijn de plantenbakken gemakkelijk verplaatsbaar (licht van gewicht), onderhoudsvriendelijk en vorstbestendig.

Dankzij de bloembakken en potterie ontstaat er als het ware een regenboog in uw tuin! Voor verder informatie en adviezen kunt u contact met ons opnemen.


Prijs

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.