Categorieën

Lijmen en kitten

Weergave
Sorteren op

Lijmen en kitten

Dankzij de verschillende lijmen en kitten bent u ervan verzekerd dat het materiaal in de tuin niet loslaat! De drie belangrijkste kenmerken zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en sterk.  Elke lijmsoort van Varistone heeft zijn eigen kenmerken deze worden hieronder beschreven.

  • Multitack
    De multitack lijm van Varistone is geschikt voor het verlijmen van elke materiaalsoort behalve PE en PP. De multitack lijm is uiterst multifunctioneel en geschikt voor alle houtsoorten, EPDM, zink, koper, lood, steen, spiegels,metalen, kunststoffen, beton, natuursteen en polystyreen. Dankzij deze veelzijdigheid worden alle lijmsoorten in één klap vervangen.
  • Sealtack
    Deze hoogwaardige polymeer afdichtingskit kan toegepast worden op alle ondergronden. Na uitharding is de Sealtack van Varistone bestendig tegen alle lakken en verfsoorten. Verder is vooraf testen aanbevolen.
  • PU Fix ECO
    De PU Fix ECO van Varistone is een ijzersterke en snel drogende lijm speciaal ontwikkeld voor veel steensoorten zoals natuursteen, betonsteen, keramische tuintegels en gipsblokken. De Varistone PU Fix ECO is verder bestand tegen water, zuren en bijtende oplossingen.

Dankzij de verschillende lijmen en kitten van Varistone laten uw tegels niet meer los! Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Prijs

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.