Categorieën

Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen
Weergave
Sorteren op

Onderhoudsmiddelen

Dankzij de verschillende onderhoudsmiddelen van WS beschikken uw tegels over een verbeterde beschermlaag en stralen ze weer als vanouds!

Hieronder worden de verschillende WS producten nader toegelicht.

 • WS Advance
  Deze vloerreiniger is perfect geschikt voor de verbeterde hechting tussen polymeerwassen.
 • WS Seal Protect
  De WS Seal Protect is ideaal geschikt voor het onderhoud van uw natuursteen tegels. Dit onderhoudsmiddel beschermd uw tegel tegen vuil en de verschillende weersomstandigheden. WS Seal Protect is geschikt voor natuursteen, hout, cement en andere waterbestendige oppervlakten.
 • WS Imperial Black
  De Imperial Black is eveneens bestand tegen vuil en de (slechte) weersomstandigheden. De Imperial Black is verder geschikt voor het onderhoud van uw natuursteen tegels.
 • WS Green Clean
  Dankzij de toepassing van WS Green Clean maken algen en mos geen schijn van kans meer. Door middel van de achtergelaten residu keert groene aanslag niet snel terug.  De WS Green Clean is geschikt voor het onderhoud van keramische tuintegels, natuursteen tegel en betontegels.
 • WS Kalkuitbloei verwijderaar
  De naam zegt het al, dankzij het toepassen van dit onderhoudsmiddel is de kalkuitbloei binnen mum van tijd verdwenen. Dit onderhoudsmiddel kan op alle betonoppervlakken zoals betontegels toegepast worden.

Deze onderhoudsmiddelen zorgen ervoor dat uw keramische tuintegels, betontegels en natuursteen tegels in excellente conditie verkeren. Voor verdere gebruiksadviezen kunt u contact met ons opnemen.


Prijs

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.