Categorieën

Schanskorven

Schanskorven
Weergave
Sorteren op

Schanskorven

Wilt u diversiteit in uw tuin creëren? Dan zijn de schanskorven echt iets voor u! De schanskorven dienen namelijk als muur, afscheiding en gevelbekleding. De schanskorven geven uw tuin een exclusieve uitstraling.

De schanskorven kunnen gevuld worden met de sierstenen uit ons assortiment. Doordat wij de beschikking hebben over een legio aan sierstenen kunt u eindeloos variëren. Heeft u een tuin met grijstinten dan kan er gekozen worden voor de alpenstenen. Voor een tuin met zandkleur invloeden kunt u kiezen voor de ardennersplit geel. Een andere functioneel aspect van de schanskorven is de wind en geluidsdichte muur die er ontstaat. Tot slot hoeft u zich na de plaatsing geen verder zorgen meer te maken, want de schanskorven zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Kortom de schanskorven zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam, geschikt voor elke tuinsoort en multifunctioneel. Wat wilt u nog meer? Voor verdere adviezen over de combinatie tussen het vulmateriaal en uw tuin kunt u contact met ons opnemen.

Prijs

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.