Categorieën

In-lite Buitenverlichting

Weergave
Sorteren op

In-lite Buitenverlichting

Heerlijk genieten van uw tuin! Dit vinden wij belangrijk. Buitenverlichting van in-lite zorgt voor een sfeervolle aanblik van uw tuin en terras. Met de 12 volt led verlichting bepaalt u makkelijk welk tuinelement u in de spotlights wilt hebben.

Het voordeel van de grondspots is dat deze te verwerken zijn in betontegels. Zo krijgen uw terras en tuinmeubelen een adembenemend effect. De staande lampen van in-lite zijn uitstekend geschikt voor het uitlichten van borders of andere planten. Een aantal staande lampen hebben een verstelbare lichtbron zodat u nog meer kunt spelen met het licht. Heerlijk genieten in uw prieel of terras met overkapping? Gebruik de wandlampen en creëer een warme en romantische setting. Wandlampen van in-lite zijn ook uitermate geschikt voor schuttingen.

In-lite kent een kwalitatief Nederlands design! Deze expert op het gebied van buitenverlichting geeft vijf jaar garantie op haar producten. De armaturen zijn voorzien van lichtbronnen met een enorm laag energieverbruik. Deze buitenverlichting werkt op laagspanning en u heeft de mogelijkheid om volop te combineren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij adviseren graag hoe u door middel van buitenverlichting meer sfeer kunt creëren in uw tuin!

 

Prijs

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.