TUINTEGELS

De tuintegels zijn hét verlengstuk van uw woonkamer. Onze betontegels, natuursteen tegels en keramische tuintegels zijn van topkwaliteit en zorgen voor een sfeervolle tuin. Inspiratie, beleving en comfort zijn belangrijke pijlers voor het uitkiezen van een tegel.

Bekijk
de catalogus
nu online

Voor nog meer tuininspiratie

Tuintegels

TEGELS VOOR IEDERE TUIN EN IEDER TERRAS!

Geeft u de voorkeur aan een rustgevende tuin met authentieke tinten of heeft u liever de beschikking over een drukke tuin met moderne invloeden? Met een legio aan voordelen hoeft u niet meer te twijfelen! Zo staan de keramische tuintegels bekend om zijn kleurechte deklaag, bestaan de betontegels uit een footcomfort laag en ontstaat er dankzij de aanbreng van natuursteen tegels een onderhoudsvriendelijke tuin. Wij kunnen iedere tuinuitdaging aan!

Omtrent het onderhouden van de tuintegels hebben wij nog de volgende tips voor u:

  • Dankzij verschillende weersomstandigheden kan er kalkontbloei ontstaan. Dit kan u verdrijven door middel van schoonmaakazijn en lauw water.
  • Ondanks dat de tuintegels onderhoudsvriendelijk zijn raden u wij aan om de tuintegel s regelmatig te onderhouden. Dit om intrekkende vlekken te voorkomen.
  • Tot slot raden wij het gebruik van hogedrukreinigers af. Anders worden de cementdeeltjes tussen de kleurmineralen weggevaagd.

Wij leveren tuintegels van hoog aangeschreven merken, zoals MBI, Redsun en VT Wonen. Verder hebben wij de beschikking over de unieke Terras & Trends collectie. Wij adviseren u graag dus kom gerust langs bij onze vestiging waar u de tuintegels “live” kunt bekijken.

Meer inspiratie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy instellingen

Bewerk je privacy instellingen of bekijk ons privacy beleid.

Privacy beleid | Sluiten
Instellingen

19 dec t/m 4 jan geen levering mogelijk!

#terrasentrends

In verband met de feestdagen worden van 19 december t/m 4 januari er geen bestellingen verwerkt!!