Categorieën

Tuintegels

Tuintegels

Tuintegels

 

De tuintegels zijn hét verlengstuk van uw woonkamer. Onze betontegels, natuursteen tegels en keramische tuintegels zijn van topkwaliteit en zorgen voor een sfeervolle tuin. Inspiratie, beleving en comfort zijn belangrijke pijlers bij het uitkiezen van een tuintegel. Geeft u de voorkeur aan een rustgevende tuin met authentieke tinten of heeft u liever de beschikking over een drukke tuin met moderne invloeden?  Met een legio aan voordelen hoeft u niet meer te twijfelen! Zo staan de keramische tuintegels bekend om zijn kleurechte deklaag, bestaan de betontegels uit een footcomfort laag en ontstaat er dankzij de aanbreng van natuursteen tegels een onderhoudsvriendelijke tuin. Wij kunnen iedere tuinuitdaging aan!

Omtrent het onderhouden van de tuintegels hebben wij nog de volgende tips voor u:

  • Dankzij verschillende weersomstandigheden kan er kalkontbloei ontstaan. Dit kan u verdrijven door middel van schoonmaakazijn en lauw water.
  • Ondanks dat de tuintegels onderhoudsvriendelijk zijn raden u wij aan om de tuintegel s regelmatig te onderhouden. Dit om intrekkende vlekken te voorkomen.
  • Tot slot raden wij het gebruik van hogedrukreinigers af. Anders worden de cementdeeltjes tussen de kleurmineralen weggevaagd.

Tuintegels geven uw tuin een natuurlijke woonomgeving. Een woonomgeving waarin vormen en materialen steeds meer in balans raken. En waarin kleuren zorgvuldig op elkaar afgestemd worden. Dat geldt ook voor de bestrating van uw terras of oprit. Een trend die wij steeds vaker zien is het combineren van verschillende soorten tegels. Hierdoor geeft u uw tuin een speels karakter mee. 

Wij leveren tuintegels van hoog aangeschreven merken, zoals MBI, Redsun en VT Wonen. Verder hebben wij de beschikking over de unieke Terras & Trends collectie. Wij adviseren u graag dus kom gerust langs bij onze vestiging waar u de tuintegels “live” kunt bekijken. 

** LET OP: Tuintegels worden afgerond op volle lagen! Hierdoor kan de uiteindelijke prijs wat gefactureerd wordt iets afwijken.

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.