Categorieën

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels
Weergave
Sorteren op

Natuursteen tegels

Als u de Natuursteen tegel ziet valt er direct al iets op. De Natuursteen tegels zijn gemaakt door mensen met oog voor detail waarin de laatste trends duidelijk zijn verwerkt. De Natuursteen tegels zijn uiterst divers. Zo zijn de Graniet tegels strak en glad afgewerkt, maar hebben de Zandsteen/Kwartsiet tegels enig reliëf in zich.

De natuursteen tegels hebben allemaal één overeenkomst namelijk de easy2clean eigenschap. Elke natuursteen tegel is gemakkelijk schoon te maken. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over intrekkende wijnvlekken of andere vlek veroorzakende stoffen.  Een ander pluspunt is de door-en-door gekleurde laag, hierdoor vallen beschadigingen vrijwel niet op. Tot slot zijn de natuursteen tegels stevig en duurzaam geproduceerd.

Echter hebben alle natuursteen soorten verschillende onderscheidende aspecten. Deze worden hieronder per natuursteen tegel nader toegelicht.

 • Leisteen
  Waterdicht, zuurbestendig, subtiele glans.
 • Hardsteen
  95% kalk, vlak oppervlak, kleurecht.
 • Kwartsiet
  Slijtvast, niet gebruiksgevoelig, stevig en glad oppervlak.
 • Graniet
  Geschikt voor hoge gebruiksbelasting, vlekbestendig, slijtvaste laag, bestand tegen zeuren.

De natuursteen tegels matchen vooral goed met ons assortiment aan siergrind. Dankzij het gebruik van siergrind in combinatie met de natuursteen tegels ontstaat er een moderne uitstraling en een tuin waarin u uw familie en vrienden met trots en veel plezier kunt ontvangen

Wilt u op het gebied van natuursteen tegels verder geïnformeerd worden? Neem dan telefonisch contact met ons op.

** LET OP: Tuintegels worden afgerond op volle lagen! Hierdoor kan de uiteindelijke prijs wat gefactureerd wordt iets afwijken.

Kleur

Afmeting
Dikte
Oppervlakte
Verkoopkenmerk
Prijs

 

Catalogus

Bekijk de catalogus door op de afbeelding te klikken.